Accident la Merișor. Două automobile s-au ciocnit frontal și au ieșit în...

Accident la Merișor. Două automobile s-au ciocnit frontal și au ieșit în decor

Timp de citire: un minut

Marți, 16 ianuarie, un alt accident a avut loc în zona Merișor, zonă cu risc major în producerea accidentelor. Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care transporta 18 butelii de gaz. Anul trecut publicația noastră a înaintat o cerere către serviciul rutier al IPJ Hunedoara, întrebând dacă nu este oportună amplasarea unui radar în zona respectivă, pentru a evita aceste accidente care se întâmplă cu o frecvență mare. Nici acum nu am primit răspuns, dar problema rămâne.

Ieri, în jurul orei 14:20, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din  Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, din direcția de mers Hațeg spre Petroșani, în afara localităţii Merișor, pe o porțiune de drum în rampă și în curbă periculoasă la stânga, aflându-se pe banda a II-a, nu a adaptat viteza de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație şi a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 75 de ani, din  Petroșani , care transporta 18 butelii de gaz.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto și a unui bărbat de 49 de ani, din Petroșani, pasager în autoutilitară.

La fața locului a fost prezent şi un echipaj I.S.U. Hunedoara; cele 18 butelii nu au reprezentat pericol pentru siguranța cetățenilor, bunurilor sau a traficului rutier şi au fost preluate de reprezentanții firmei căreia îi aparţin.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii