Abuzurile inspectorilor ITM fac obiectul unor ample verificări. Aceştia ar fi răspuns...

Abuzurile inspectorilor ITM fac obiectul unor ample verificări. Aceştia ar fi răspuns la comenzi politice

Timp de citire: un minut

Hunedoara Plus a intrat în posesia unor informaţii care, doar pentru foarte puţin timp, nu vor putea fi făcute publice în toată splendoarea lor. Aflaţi că mai mulţi inspectori ITM din judeţ, inclusiv din Valea Jiului, se află atât în atenţia superiorilor lor de la Bucureşti, cât şi a anchetatorilor, după ce ar fi abuzat de funcţiile ocupate.

Cea mai gravă acuzaţie este legată de faptul că, la ordinul unor lideri PSD din Vale şi de la judeţ, cei de la ITM ar fi călcat, cu dedicaţie, mai mulţi angajatori. Aici intervin şi anchetatorii, care sunt decişi să îi trimită după gratii pe cei care, folosindu-se de influenţa pe care o au în partidul de guvernământ, au comandat efectiv execuţii unor inspector ITM. Bănuielile s-ar fi confirmat după ce, pe înregistrări ambientale autorizate, ar fi picat un inspector ITM care se plângea, cu amănunte picante, cu privire faptul că este exasperat de comenzi politice.

Un dosar complet, cu abuzuri mai mici sau mai mari ale inspectorilor ITM a ajuns şi în posesia noastră. De îndată ce derularea anchetei va permite, dar nu peste mult timp (este o chestiune de zile), vom reveni cu amănunte absolut senzaţionale.

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii