Un funcționar public al DSP Hunedoara, evaluat de ANI pentru incompatibilitate

Un funcționar public al DSP Hunedoara, evaluat de ANI pentru incompatibilitate

Timp de citire: un minut

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 7 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, printre care și un funcționar din județul Hunedoara. Este vorba de  Bada Delia Marinela,  funcționar public în cadrul Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, în cazul căreia s-a constatat starea de incompatibilitate.

În perioada 08 aprilie – 08 octombrie 2019 a deținut funcția publică de consilier juridic în cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara simultan cu exercitarea funcției de manager interimar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 94, alin. (1) și (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003. Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii