Uricani / Parcările pentru autoturisme, la mare căutare

Uricani / Parcările pentru autoturisme, la mare căutare

Timp de citire: un minut

Lume săracă, cum se lamentează unii, dar mașini multe pe străzi și pe lângă blocuri. Lucru perfect valabil și pentru Uricani, oraș în care deținerea unui loc de parcare constituie un lux și un motiv de mândrie.

Așa s-a ajuns
ca locurile de parcare să fie “vânate” din timp de către cei care și le doresc. Miercuri, o doamnă venită în biroul lui Dănuț Buhăescu i-a explicat primarului că, în vară, când va reveni la Uricani, ar vrea să aibă un loc, lângă blocul ei, pe care să-și parcheze mașina. Dumneaei l-ar vrea și pe al doilea, dar, pe moment, s-ar mulțumi și cu unul. Primarul a asigurat-o că în bugetul local din 2023 amenajarea de parcări auto este o prioritate și că la blocul 13, în care doamna deține un apartament, sunt prevăzute să fie amenajate minim zece locuri de parcare.

Dănuț Buhăescu
a precizat că, având în vedere numărul mare de cereri, ar vrea să rezolve problema locurilor de parcare în următorii doi-trei ani. Atunci, a făcut cunoscut primarul, “li se vor dat amenzi celor care parchează haotic”. El a menționat că, după ce vor fi soluționate cererile pentru un loc de parcare, doritorii în vor putea achiziționa și pe al doilea.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii