60 de profesori și elevi din Turcia, Polonia, Slovacia, Franța și România,...

60 de profesori și elevi din Turcia, Polonia, Slovacia, Franța și România, la Deva

DISTRIBUIȚI

Reprezentanți ai unor școli din: Turcia, Polonia, Slovacia, Franța și România sunt prezenți la Deva, în cadrul unui proiect Erasmus, în perioada 10-16 iunie 2018. Gazda celor 60 de profesori și elevi este Colegiul Tehnic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva.

Delegația s-a întâlnit și cu reprezentanți ai administrației publice locale – angajați ai Biroului Administrare Unități Învățământ din cadrul Primăriei Municipiului Deva și cu viceprimarul Municipiului Deva, Ferdinand Zoltan Pogocsan.

Obiectivul principal al acestui proiect denumit simbolic ,,B.R.E.A.D.” este de a le oferi elevilor competențele necesare pentru a fi cetățeni europeni. Prin activitățile din program se urmărește îmbunătățirea capacităților și aptitudinilor de bază, de care copiii au nevoie pentru a se dezvolta în societatea de astăzi.

Administrația locală a organizat pentru oaspeți o vizită cu Telecabina în Cetatea Devei. Grupul a fost întâmpinat de Garda Cetății Deva și membrii Cavalerilor din Carpați, costumați în straiele specifice vremurilor de demult.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii