6 tineri, printre care 3 minori, reținuți după ce au spart un...

6 tineri, printre care 3 minori, reținuți după ce au spart un magazin la Teliucul Inferior

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, 9 octombrie, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigații Criminale și ai celor ai Biroul Criminalistic Hunedoara, au desfăşurat o acțiune pe raza municipiului Hunedoara, în vederea identificării unor persoane bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate o parte dintre bunurile ce ar fi fost sustrase, precum şi alte probe materiale, de interes  pentru soluţionarea cauzei.

În urma activităţilor investigative, au fost identificaţi trei hunedoreni (în vârstă de 20, 26 şi 36 de ani) şi trei minori  în vârstă de 16 ani, cu privire la care poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor,  că în noaptea de 05/06.10.2019, cei șase au pătruns în interiorul unui  magazin situat în comuna Teliucu-Inferior, după ce au spart ușa magazinului, au deconectat și au sustras sistemul de stocare al imaginilor camerelor video de supraveghere cu care era dotat magazinul, după care au sustras mai multe produse. Au ales băuturi alcoolice, țigări, deodorante, cartele telefonice, mezeluri etc., pe care le-au transportat cu un autoturism la locuința bărbatului de 36 de ani, care urma să le achite pentru bunurile sustrase 16.900  de lei. O parte din sumă a fost deja restituită.

Cei şase hunedoreni au fost reținuți preventiv, pentru o perioadă de 24 ore și depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, aceştia urmând să fie prezentați magistraţilor, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii