5 motive pentru care pariorii din țară aleg să joace la Winmasters

5 motive pentru care pariorii din țară aleg să joace la Winmasters

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 3 minute

Winmasters este unul dintre operatorii cu o ascensiune apreciabilă în România în ultimii ani, explicabilă mai ales prin îmbunătățirile aduse platformei online. Site-ul are atât elemente de noutate, cât și secțiuni întâlnite și pe alte platforme, dar care sunt peste media pieței.

În consecință, un parior are suficiente motive să aleagă această agenție dacă dorește să își deschidă un cont nou. Iată care ar fi cele mai importante 5:

1. Respect pentru pariorii români

Operatorul amintit a fost primul care a obținut licența provizorie după reglementarea pieței de gambling, în anul 2016. De asemenea, Winmasters a fost prima agenție care a obținut licența definitivă, ceea ce vorbește de la sine despre seriozitatea cu care a tratat poziționarea pe piața din România. Obținerea licenței a echivalat cu adaptarea platformei la specificul publicului din țara noastră, cum ar fi traducerea site-ului în limba română și introducerea în ofertă a competițiilor pe care românii pariază cu predilecție.

2. Oferte promoționale foarte avantajoase

Un alt punct forte este reprezentat de ofertele promoționale. Intră aici să vezi ce Winmasters bonus există pentru clienții noi. Câștigurile generate prin folosirea lui nu au cerințe de rulaj și nici nu sunt limitate la o anumită sumă, așa cum se întâmplă în alte părți.

Sunt și multe oferte promoționale pentru clienții deja existenți, cum ar fi returnarea mizei dacă meciul se termină 0-0, pentru pariurile pre-meci pe Scor Corect sau Pauză/Final și Pauză/Final & Peste/Sub 2.5.

O altă ofertă – Combo booster – suplimentează cu 60% câștigul biletelor de tip acumulator care cuprind minim 14 selecții. Există câștig suplimentar și pentru biletele cu mai puține selecții, dar procentul este proporțional mai mic.

3. Ofertă sportivă de top

Ofertele promoționale sunt bune, dar pentru profit pe termen lung este nevoie ca pariorul să aibă pe ce juca. Winmasters oferă meciuri de fotbal din 44 de țări, plus competiții internaționale. Acest operator oferă destule linii asiatice (handicapuri și totaluri), care îți permit să țintești cote mai mari sau să joci la siguranță atunci când nu ești sută la sută convins că selecția aleasă va fi câștigătoare.

Dacă nu pariezi pe cel mai popular sport, sunt alte 22 de discipline pe care se poate miza, pe lângă pariuri din divertisment, din politică și pariuri speciale. Și platforma de pariuri live este bună.

4. Cote mari pe victoria favoritelor clare

Din ce am observat după un „studiu” care s-a întins pe mai multe zile, Winmasters oferă cote mai mari decât majoritatea operatorilor pe victoria favoritelor în meciurile evident dezechilibrate. Cotele oferite pe piața „total goluri peste/sub” sunt comparabile cu cele oferite de cele mai populare agenții de pariuri sportive de pe piața românească.

Trebuie menționat că există și o secțiune „cote mărite”: pariurile pe câteva selecții din cele mai interesate meciuri beneficiază de un „boost” pe cote.

5. Aplicație pentru pariuri mobile cu Pulse bet

Winmasters are și o aplicație pentru pariuri mobile, considerată a fi una dintre cele mai performante de pe piață, ca design, operativitate și opțiuni exclusive. Doar în aplicație, poți combina până la 6 selecții de la un meci pe un bilet prin „Pariul tău”. De asemenea, există opțiunea „Pulse bet”, care îți permite să plasezi un pariu pe înscrierea unui gol în următoarele 30 secunde/ 1 minut / 5 minute / 10 minute. Evident, selecția „gol în următoarele 30 de secunde” are o cotă foarte mare. Dacă simți ceva, trebuie să te miști repede!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii