5 cadouri INEDITE pe care le poţi face unui fumător!

5 cadouri INEDITE pe care le poţi face unui fumător!

Timp de citire: 2 minute

Un lucru este cert: nu este deloc uşor să alegi un cadou pentru o persoană dragă, chiar dacă ai impresia că o cunoşti de o viaţă. Din dorinţa de a o impresiona, alegerea darului ideal poate deveni, de cele mai multe ori, o sarcină extrem de dificilă, care poate implica multe ore de căutări, stres şi, de ce nu, un buget mult mai mare, decât cel stabilit iniţial.

Totuşi, dacă te afli în situaţia de a găsi, rapid, un cadou, ce-ar fi să îţi aloci câteva minute şi să te gândeşti la o particularitate a sărbătoritului? Ce îi place să facă? Are vreun hobby? Dacă îi eşti prieten cu adevărat, ar trebui să ştii răspunsurile, iar dacă cel căruia trebuie să îi faci o surpriză cu ocazia zilei de naştere se întâmplă să fie fumător, în cele ce urmează, vei descoperi 5 sugestii cel puţin interesante de cadouri pe care să le oferi.

Iată 5 idei de daruri speciale potrivite unui fumător:

  • O ţigară electronică de calitate vă face o impresie bună unui fumător care are în plan să renunţe la ţigările obişnuite. Descoperă ofertele de ţigări electronice disponibile online şi încurajează-ţi prietenul să renunţe la ţigările obişnuite, atât de nocive sănătăţii sale. În plus, ziua de naştere reprezintă o ocazie numai bună să pună în aplicare ceea ce şi-a propus şi să facă o schimbare în viaţa sa.
  • Fumătorii vor privi mereu cu ochi bun un set cadou format din bricheta şi scrumieră, întrucât acestea din urmă nu vor fi niciodată prea multe în colecţiile lor. Totuşi, pentru a te asigura că oferi un cadou cu totul şi cu totul special, alege ca atât bricheta, cât şi scrumieră să facă parte din aceeaşi poveste. Fie că le personalizezi cu un mesaj reprezentativ sărbătoritului ori că optezi pentru un design original, cert este că darul pe care îl vei oferi va fi primit cu bucurie.
  • Pentru fumătorii care au creat o adevărată pasiune pentru acest stil de viaţă, o pipă eleganta va reprezenta întotdeauna un cadou rafinat. Ca să îţi fie mai uşor, cu un click pe Tobaccospirits.ro vei găsi o paletă diversă de pipe dintre care să alegi. Fie că optezi pentru o variantă retro cu modele în relief ori că alegi o pipă simplă, din lemn lăcuit, cu siguranţă, nu vei da greş oferind o pipă de ziua prietenului iubitor de fumat.
  • O idee deosebită de cadou poate fi o narghilea, instrumentul de fumat reprezentativ Orientului Mijlociu. Obiceiul de a fuma narghilea a fost preluat şi la noi, fiind integrat în cadrul barurilor cu specific oriental. Aşadar, fii original şi dăruieşte-i prietenului iubitor de tutun o narghilea ca şi cadou şi, cu siguranţă, va fi încântat de ceea ce a primit.
  • O cutie elegantă de trabucuri de calitate şi cafeaua aleasă în aroma favorită vor reprezenta darul perfect pentru un fumător. Împachetează cadoul şi oferă-l, cu încredere, sărbătoritului căci îţi va rămâne recunoscător.

Aşadar, acum că ai descoperit 5 idei de cadouri pe care să le dăruieşti unui fumător, nu mai sta pe gânduri şi comanda online ceea ce crezi că se potriveşte ca o mănuşă prietenului tău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii