3 Reguli de aur ale pariurilor profitabile

3 Reguli de aur ale pariurilor profitabile

Timp de citire: 2 minute

Profitabilitatea la pariuri este o chestiune destul de complicată. Un pariu este profitabil când ai o sumă de bani câştigată peste suma pe care ai investit-o, când ai recuperat şi miza. În lumea pariurilor sportive profitabilitatea variază şi depinde de mulţi factori.

Ca să ajungi la profitabilitate foarte bună la pariuri ai nevoie de experienţă, de ponturi bune, dar şi de analize şi documentare excelente de fiecare dată, înainte de pariere.

Cum se poate ajunge la pariuri profitabile de fiecare dată?

În rândurile ce urmează discutăm despre cele 3 reguli de aur ale pariurilor profitabile.

  1. Stabileşte de la început un buget clar pentru pariuri – nu ai cum să obţii profit dacă nu eşti organizat şi nu ai un buget lunar, săptămânal, zilnic foarte bine pus la punct. Stabileşte bugetul înainte de sesiunile de pariere şi fii realist. Folosește și un cod bonus de la Netbet pentru a avea un avantaj din punct de vedere al bugetului de pariere. Vei avea profit dacă ai deja bugetul foarte bine gândit şi dacă nu pariezi sume foarte mari, dacă nu vânezi cote foarte mari pentru câştiguri imediate, peste noapte. Când ai epuizat bugetul pe o zi, săptămână, lună te opreşti, vezi ce nu a mers şi ce poţi face ca să te încadrezi în continuare în buget;
  2. Pariază doar pe evenimentele sportive şi echipele pe care le cunoşti bine, pe care le-ai urmărit – Asa ai şanse foarte mari să ai şi profit şi câştiguri foarte bune pe termen lung. Încearcă să te documentezi, să ţii un jurnal de pariuri, să ai statistici la care să te raportezi. Dacă vei paria pe evenimente sportive pe care le cunoşti bine şi pe echipe a căror evoluţie o cunoşti şi o poţi intui odată cu intrarea în teren profitul nu are cum să nu apară în perioada următoare;
  3. Joacă meciuri puţine pe bilet şi pariază doar banii pe care îţi permiţi să îi pierzi – Sansele de a avea profit şi de a câştiga sunt invers proporţionale cu numărul de meciuri de pe un bilet. Mergi pe variante simple de pariuri şi nu te hazarda cu multe pronosticuri pe bilete. Nu vei face decât să aştepţi la nesfârşit profitul care nu va mai veni deloc. Pe de altă parte, joacă doar banii pe care îi poţi pierde, managementul banilor e esenţial ca să ai şi profit. Profitabilitatea ţine până la urmă şi de modul cum te organizezi şi cum îţi gestionezi pariurile, meciurile de pe bilete, aşa că fii atent şi la aceste detalii.

Acestea sunt doar 3 dintre regulile pe care ar trebui să le respecți dacă-ți dorești ca pariurile tale să-ți aducă cât mai multe câștiguri. Pe lângă acestea, sunt și o mulțime de alte secrete pe care le vei descoperi cu timpul. Experiența își spune cuvântul chiar și în cazul pariurilor sportive.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii