270 de jandarmi la datorie pe durata sărbătorilor pascale

270 de jandarmi la datorie pe durata sărbătorilor pascale

Timp de citire: un minut

În perioada premergătoare Sfintei Sărbători a Învierii Domnului şi pe timpul desfăşurării acesteia, jandarmii vor asigura ordinea publică cu ocazia manifestărilor religioase şi culturale. Peste 270 de jandarmii vor asigura ordinea publică cu ocazia Sfintei Sărbători de Paşti, în intervalul 29 aprilie-2 mai, în apropierea lăcaşelor de cult din mediul urban din județ, în apropierea mănăstirilor Prislop, Crişan şi Schitul Straja, precum şi cu ocazia procesiunii religioase „Drumul Crucii” ce se va desfăşura în data de 29 aprilie 2016, pe drumul care leagă municipiul Lupeni de staţiunea montană Straja.

Totodată, având în vedere tradiţionala minivacanţă de 1 Mai, jandarmii montani îşi vor intensifica acţiunile pe traseele turistice şi în zonele de agrement. Peste 60 de jandarmi montani vor fi în misiune, pregătiţi să intervină pentru acordarea de sprijin persoanelor aflate în dificultate, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Pentru buna desfăşurare a misiunile din această perioadă alături de jandarmii hunedoreni vor fi şi efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii