26 de județe, inclusiv Hunedoara, se alătură celor peste 100 de țări...

26 de județe, inclusiv Hunedoara, se alătură celor peste 100 de țări care fac curățenie în aceeași zi în lume

DISTRIBUIȚI

Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curățenie națională pe 21 septembrie și va avea loc în 26 de județe din România.

Pe 21 septembrie sunt așteptați voluntari din Ilfov, Bihor, Botoșani, Vâlcea, Mehedinți, Constanța, Timiș, Satu Mare, Hunedoara, Ialomița, Tulcea, Mureș, Prahova, Olt, Argeș, Neamț, Dolj, Vrancea, Suceava, Brașov, Cluj, Giurgiu, Maramureș, Harghita, Bacău, iar la Sibiu, acțiunea va avea loc pe 28 septembrie.

Primăria municipiului Hunedoara se înscrie în rândul instituțiilor
partenere în cadrul proiectului „Ziua Națională de Curățenie 2019”
organizat de „Let’s Do It, Romania!”.
La nivelul municipiului Hunedoara, evenimentul se va desfășura sâmbătă,21 septembrie 2019, în Pădurea Chizid. Cei interesați să participe sunt așteptați, începând cu ora 09:00, în fața Restaurantului Ciuperca.
Primăria municipiului Hunedoara pune la dispoziția celor prezenți saci menajeri și mănuși.
Și la Brad se așteaptă înscrierea voluntarilor pentru acest proiect național.

Sistemul de Gospodărire a Apelor Hunedoara va organiza acțiuni de igienizare în data de 20.09.2019, în 5 zone din județul Hunedoara.

Sistemul Hidrotehnic Independent Petroșani  va organiza acțiuni de igienizare în cadrul  proiectului ” Let’s do it, Romania!” , în Zona Cânpu lui Neag. 

Direcția Silvică Hunedoara, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara vor participa la acțiune în cele 13 puncte propuse de Direcția Silvică Hunedoara pentru desfășurarea acțiunilor de ecologizare în fond forestier național, începând cu ora 9.00.

ISU Hunedoara va participa la acțiune în Zona Pădurii Bejan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii