119 pensionari hunedoreni pleacă la tratament în seria a XVII-a

119 pensionari hunedoreni pleacă la tratament în seria a XVII-a

Timp de citire: un minut

A 17-a serie de pensionari va pleca curând la cure de tratament, cu bilete subvenționate de Casa de pensii. Cei mai mulți vor merge la Geoagiu Băi, Băile Felix și Moneasa.

Pensionarii beneficiază de bilete de tratament în stațiuni balneare din țară. Și anul acestam cererea a fost deosebit de mare, iar vârsnicii din județ au făcut chiar și un clasament al destinațiilor preferate, stațiunea funtașă fiind Georgiu Bai.

Casa Județeană de Pensii Hunedoara aduce la cunoștință faptul că pentru seria numărul 17, cu începere în perioada 15.11.2023 – 17.11.2023, sunt repartizate 119 bilete de tratament în următoarele stațiuni: 4 – Bala, 8 – Buziaș, 7 – Covasna, 11 – Felix, 56 – Geoagiu Băi, 6 – Băile Herculane, 8 – 1 Mai, 11 – Moneasa, 4 – Olănești, 2 – Saturn, 2 – Tășnad.

Acordarea biletelor de tratament pentru această serie se va realiza conform criteriilor prevăzute de Ordinul Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice nr. 27 din 13.01.2023.

Bilete de tratament balnear se eliberează, în urma prezentării actului de identitate, titularului sau unei alte persoane desemnate de către acesta prin procură specială, document din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii