100 de specialiști în SSM la SESAM 2023, sub egida INSEMEX

100 de specialiști în SSM la SESAM 2023, sub egida INSEMEX

Timp de citire: un minut

Specialiști din domeniul securității și sănătății în muncă au participat la Simpozionului Internațional Securitate și Sănătate în Muncă. Evenimentul a avut loc la București și a fost organizat de INSEMEX Petroșani.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă INSEMEX Petroșani a organizat cea de-a XI-a ediție a Simpozionului Internațional Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM, manifestare ştiinţifică care a avut loc la București săptămâna trecută, cu sprijinul şi colaborarea Universităţii din Petroşani, a Inspecţiei Muncii, sub auspiciile Ministerului Cercetării, Inovării si Digitalizarii  și sub înaltul patronaj al Academiei de Științe Tehnice din România.

Lucrările prezentate și dezbătute în cadrul simpozionului au acoperit topicuri variate, de la riscuri ocupaționale și industriale, explozivi de uz civil și articole pirotehnice, echipamente de protecție de ultimă generație și protecția mediului, la psihologie și sociologie ocupațională.

La manifestare au participat aproximativ 100 de specialiști în domeniul SSM din mediul universitar, academic, legislativ, de cercetare și din domeniul privat din România, Bulgaria, Spania, Georgia, Polonia. Simpozionul Internațional Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM este o manifestare științifică devenită tradiție pentru INCD INSEMEX Petroșani, care contribuie decisiv la menţinerea contactului şi integrarea specialiştilor români în activităţile comunităţii ştiinţifice internaţionale, precum şi la creşterea capacităţii de a oferi soluţii originale în domeniul securității și sănătății în muncă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii