Ziua Porților Deschise în Agricultura Hunedoara

Ziua Porților Deschise în Agricultura Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Direcția pentru Agricultură Hunedoara găzduiește Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești .

La standurile amplasate în capusul direcției au fost prezenți producători hunedoreni de legume, de brânzeturi, carne și preparate din carne, produse apicole. Lor li s-au alăturat, membrii Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice din județul Hunedoara, o asociație care beneficiază de suportul Consiliului Județean Hunedoara.

De la standuri nu au lipsit plăcintele pădurenești, dulcețurile și siropurile, conservele de sezon preparate de Veronica Vârșag sau de Tatiana Rovinar sub brandul Casa Maria, magiunul de Hațeg Predoni – proaspăt intrat în familia produselor tradiționale -, mierea, lavanda și florile de sezon la ghiveci.

Direcția pentru Agricultură, APIA și AFIR-ul împreună cu trei GAL-uri au venit cu o serie de broșuri și informații destinate dezvoltării zonei rurale și oricărui întreprinzător în domeniul agricol.

Evenimentul aflat la a doua ediție a fost deschis de președintele Consiliului Judeșean Hunedoara, Mircea Bobora, și directorul executiv al Direcției pentru Agricultură Hunedoara, ing. Călin Petru Marian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii