„Zilele oraşului Uricani” / Astăzi se încheie acţiunile sportive

„Zilele oraşului Uricani” / Astăzi se încheie acţiunile sportive

DISTRIBUIȚI

Mai toată săptămâna asta, Uricaniul a fost oraşul finalelor. La tenis de masă, la şah şi table, iar astăzi se vor cunoaşte numele echipelor de fotbal plasate pe locurile I, al II-lea, al III-lea şi al IV-lea. Asta, fiindcă, în după-amiaza zilei de vineri, se joacă meciurile din finala mică şi finala mare. 

Viceprimarul Corneliu Braia
este la curent cu tot ce s-a întâmplat la întrecerile sportive organizate cu ocazia „Zilelor oraşului Uricani”. A participat la mai toate, aşa că informaţiile primite de la el provin de la sursă sigură. Mi s-a părut foarte interesantă relatarea dumnealui cu privire la câştigătorii întrecerilor de tenis de masă, şah şi table. Ocupanţii primelor trei locuri poartă acelaşi nume de familie: Bâlcică. Raul este tatăl, iar Luca şi Andrei sunt fiii lui. „Foarte, foarte talentaţi”, i-a apreciat viceprimarul, precizându-mi că, bunăoară, numai la întrecerile de tenis de masă s-au înscris peste patruzeci de participanţi, bărbaţi şi femei.

Astăzi
se joacă finala mică şi finala mare la fotbal. Primul meci este programat pentru ora 15:00, iar al doilea va începe la ora 16:00. Pentru locurile 3 şi 4 se vor confrunta echipele „Rangers” şi „Moldova 9”. În finala mare se vor întâlni „Millenium” şi „Cârcotaşii”. Favorita pentru locul I ar fi „Millenium”, care, în semifinale, le-a dat un scor de 8-2 celor de la „Rangers”. Asta cred chibiţii care au văzut toate meciurile. Tot astăzi, după ce vor fi cunoscute numele echipelor câştigătoare, va avea loc premierea lor. Premiile, oferite de către administraţia publică locală uricăneană, constau în diplome, medalii, cupe şi bani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii