Weekendul acesta, în Piaţa Unirii din Deva, Kaufland organizează „Bucurie în mişcare!”

Weekendul acesta, în Piaţa Unirii din Deva, Kaufland organizează „Bucurie în mişcare!”

DISTRIBUIȚI

În zilele de 20 şi 21 mai, toți locuitorii din Deva sunt invitați în Piața Unirii. Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduce la Deva platforma care integrează idei de jocuri şi metode simple de mişcare „Bucurie în mişcare!”.

Crosul va fi derulat pe Stadionul Cetate Deva, şi la Streetball, iar copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei Copiilor la mini-fotbal. Organizatorii mai pun la dispoziţie Zona cu jocuri de team-building; Zona de relaxare și board-games pentru tineri.

Caravana scoate de la naftalină jocurile copilăriei: Țară, țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, tenis de masă şi Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, fotbal target, schi pe asfalt, şi slow biking.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona Reciclăm și ne jucăm. DHS ne pune la dispoziție căști pentru atelierul de longboard şi premii pentru concursurile organizate.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit alte sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.

Organizatori „Bucurie în mişcare!” Deva 2017: Club Evoluţii, Barzz Fitness, ACS Crossover, Asociaţia Sport şi Anduranţă, Yes Gym Dia Studio, Maris Dava, Leo Sarmizegetusa-Deva.

Parteneri locali „Bucurie în mişcare!” Deva 2017: Primăria Municipiului Deva, Palatul Copiilor, Camera de Comerț și Industrie Hunedoara, Direcția Județeană de Sport și Tineret Hunedoara, Nutrilite și Decathlon.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii