Vulcan / „ZVJ” îi dă de lucru primăriei

Vulcan / „ZVJ” îi dă de lucru primăriei

DISTRIBUIȚI

Râdem, glumim – mai era de adăugat un verb chiar la început, găsiţi-l dumneavoastră!, dar bag seama că „Ziarul Văii Jiului” este citit cu luare aminte în Primăria municipiului Vulcan. Treaba nu e nouă, iar actuala doamnă consilier local, fostă viceprimăriţă o lungă perioadă de timp, poate să confirme asta.

Şi pe vremea aceea,
dar şi acum, imediat cum arătam, în cele scrise de mine, o stare de fapt nelalocul ei, a doua zi problema se rezolva. Ba, auzisem chiar că umbla vorba cum că hai, să vedem ce-a mai scris Olteanu ăla!
Desigur, din partea mea nu era nicio supărare. Ba, dimpotrivă, mă bucura faptul că se procedează aşa.

Şi mă bucur 
şi acum, deşi sunt conştient că, în primărie, nu mi se aduc deloc laude pentru asta. Neregulile semnalate, în ziar, în privinţa gunoaielor care, ca urmare a reducerii numărului de ore şi de zile afectate salubrizării stradale, au afectat vizibil starea de curăţenie a localităţii, nu prea le-au fost pe plac celor din conducerea administraţiei publice locale vulcănene. Era firesc să fie aşa, dar, pe de altă parte, redacţia ziarului – adică noi, cei care-l facem – s-a bucurat că aspectele negative semnalate au fost prompt soluţionate. Uite, bunăoară, nu mă voi referi decât la ceea ce am scris în ediţia de marţi, cu grămezile de crengi, frunze şi alte mizerii „stocate” pe de marginea Aleii Crizantemelor. Marţi, în jurul orei 13:00 ele erau încărcate în remorca unui tractor.

Nu cunosc dacă,
tot ieri, s-a „mişcat” ceva „La Brazi”, dar le-aş sugera edililor un nou perimetru care ar merita un tratament de salubrizare similar. Este vorba de strada Ioan Creangă, în special capătul ei dinspre linia ferată. Acolo unde începe strada Nicolae Bălcescu, zonă centrală în catastifele primăriei, pietruită, hăt-hăt când, până la gară, dar plină de gropi mai departe de ea. Bălăriile au invadat marginile străzii Ion Creangă, dar şi terenul viran care începe din spatele fostei cârciumi „Pierde Tren”. Bănuiesc că e vorba de un teren aflat în proprietatea domeniului public şi – dacă, în ultima vreme, bănuiţi unde bat, tot s-a făcut tam-tam pe tema asta – cred că este de datoria primăriei să-l facă să arate altfel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii