Vulcan / Zone ignorate

Vulcan / Zone ignorate

DISTRIBUIȚI

La capătul dinspre Dincă al podului de mai sus de magazinul „Profi” din Vulcan este amplasată o tablă care avertizează că este interzisă aruncarea gunoaielor în albia pârâului Morii. Ei bine, fiind la centru, cum se spune, interdicţia este oarecum respectată.

Nu acelaşi lucru
se poate spune despre cum se prezintă în aval albia pârâului. În zone mai ascunse, se găsesc unii care-şi dau pe apă gunoaiele din gospodărie. Situaţia este de-a dreptul îngrijorătoare pe malul vestic din apropierea fostei cârciumi „Pierde Tren”, lângă podul care face trecerea spre strada Nicolae Bălcescu. E locul acela – sper că vă amintiţi, fiindcă am scris despre asta – în care au fost găsite caprele venite pe conducta de canalizare când cu potopul de apă şi inundaţiile de acum doi ani.

Deşi am mai
atras atenţia asupra a ceea ce-i aici, niciunul dintre cei care ar putea dispune dislocarea unui grup de „VMG”-işti nu s-a sinchisit s-o facă. Dacă nici acum nu se întâmplă asta, ar fi cel mai bine să dea pe acolo careva de la Apele Române sau de la Garda de Mediu. Să nu uit! Muncitorii de la salubrizare să ia fără teamă crengile, carcasa de televizor şi ce mai e aruncat în partea estică a zidului care împrejmuieşte locul pe care sunt amplasate con­taine­­­rele. Pe bune că dă rău cu ele în peisaj!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii