Vulcan / Veceu public vandalizat

Vulcan / Veceu public vandalizat

DISTRIBUIȚI

Se vede că am cam avut dreptate când am scris că, la veceurile publice recent inaugurate în Vulcan, trebuie să stea cineva de pază. Asta, fiindcă unii dintre noi sunt încă departe de ceea ce înseamnă comportament civilizat.

La o zi
după darea lor în folosință, la cel de lângă poștă careva care nu a învățat să stea pe tron, cum se spune, și-a lepădat pe jos încărcătura din mațul gros. Asta ca asta, dar ceea ce te pune pe gânduri s-a petrecut în după amiaza zilei de 15 august. Undeva în jurul orei șase, ajungând la acesta de la poștă, femeia care are în sarcină păstrarea curățeniei la veceurile publice a auzit niște lovituri în cel destinat bărbaților. Era cineva care, din interior, lovea partea e jos a ușii de termopan și reușise să-i facă două găuri. Inspirată, femeia a închis ușa cu cheia. De dinăuntru, două voci de copii o implorau să deschidă.
„Tanti, nu am lovit noi, nu am lovit noi!”, se tânguiau puștii. „Cum nu, măi, doar v-am văzut!”, le-a replicat femeia care îi cunoaște pe cei doi băieții din Micro 3B Dallas, pentru că și dumneaei locuiește în cartierul ăsta.

Femeia l-a înștiințat
imediat pe primar și a anunțat poliția locală. Localii au sunat la colegii lor de la națională. Poze, declarații, una-alta. Acum nu pot ști cum se va încheia cazul. Fiind minori, băieții nu vor păți mai nimic. Dar chestiunea nu poată să rămână așa. La veceul acesta au fost furate suporturile de hârtie igienică, colacul de la veceu, o oglindă. Din fericire, boilerul a scăpat. Acum ar trebui să-l vedem în acțiune pe zmeul de Ile! Să-i cheme pe părinții copiilor și să-i pună la plată. O va face, oare? La veceul din Coroiești nu s-a petrecut încă așa ceva. Asta, fiindcă este situat la doi pași de stația de taxiuri și nimeni nu îndrăznește să facă pe nebunu′ cu șoferii lângă el.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii