Vulcan / Straja, extremă urgenţă!

Vulcan / Straja, extremă urgenţă!

DISTRIBUIȚI

În timp ce, la Uricani, primarul Dănuț Buhăescu a pus să fie asfaltate vreo douăsprezece drumuri vicinale, iar, la Lupeni, se toarnă straturi de asfalt pe străzi pe care nimeni nu credea că vor fi modernizate vreodată, la Vulcan omologul lor aruncă banii publici pe o lucrare de betonare, cam suspectă, s-ar putea spune, făcută parcă în bătaie de batjocură a locuitorilor acestei străzi. 

Dar nu despre
strada aceasta voi scrie în cele ce urmează. Am făcut-o deja de trei ori. Acum mă voi opri la zicerea consilierului local liberal Dănuț Anghel, auzită la ședința de consiliu local din luna octombrie. Dumnealui a făcut această intervenție la punctul „Diverse” de pe ordinea de zi după ce și-a vizitat un prieten care locuiește pe strada Straja și și-a aplecat urechea la spusele sale de nemulțumire. „Sunt de părere că i s-ar putea face o minimă întreținere”, i-a sugerat lui Ile consilierul local. Primarul și-a notat și, în mod sigur, așa va rămâne cu „minima întreținere”.

Strada Straja,
pentru cine-i străin de problemă, este cea pe care, la toate sărbătorile legate de comemorarea soldaților căzuți în luptele care au avut loc în munții noștri, se ajunge la osuarul eroilor de pe dealul Ploștina. „La cruce”, cum îi zic momârlanii. Drumul, în mare parte de beton, s-a degradat într-atât, încât, pe alocuri, i se văd „mustățile” fierului beton. Consilierul care a adus la cunoștință despre starea deplorabilă a drumului pe care, de câteva ori pe an, se deplasează întregul alai de demnitari locali, în frunte cu primarul, speră ca sesizarea lui să nu rămână uitată între paginile agendei în care Ile și-a notat-o. Dar nici să facă și pe strada Straja o operațiune de betonare asemănătoare aceleia de pe strada Morii, ar putea fi de adăugat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii