Vulcan / Știre care, de dragul senzaţiei, este doar pe jumătate adevărată

Vulcan / Știre care, de dragul senzaţiei, este doar pe jumătate adevărată

DISTRIBUIȚI

În seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie, ediția on-line a unei publicații gorjene a informat rapid despre tentativa de spargere a unei agenții de pariuri sportive din Vulcan. Agenția „PUBLIC WINN”, deținută de un gorjean, se află în incinta fostului complex comercial din Coroești, la doi pași de „Ciuperca lui Ile”.

Știrea este 
veridică până la un punct. Încercarea de pătrundere frauduloasă în agenție se confirmă, dar este total exagerat să se spună că „Poliția din zonă nu a operat însă nicio reținere, nimeni nu a fost arestat, în timp ce comercianții sunt șocați (hai, să nu exagerăm! – n.a.) de lipsa de reacție a polițiștilor din localitate”. Adevărul este însă altul, iar autorul notei l-ar fi putut afla dacă s-ar fi străduit puțin.

Casiera care se afla în 
interior, acompaniată de încă o persoană, a sunat la „112” la ora 22.50. Asta după ce a sesizat zgomote suspecte în spatele clădirii agenției. Echipajul de poliție de la „Ordine Publică” a ajuns la cinci minute după apelul telefonic. Ulterior, și-au făcut apariția și polițiștii de la Criminalistică și au purces la efectuarea cercetării locului faptei. Au fost preluate imaginile surprinse de camera de supraveghere, au fost audiate persoanele din agenție și s-au făcut fotografiile aflate acum la dosarul de cercetare penală deschis cu această ocazie.

Luni dimineață,
când m-am interesat la Poliția municipiului Vulcan, dosarul respectiv, unul cu multe file conținând imagini fotografice și declarații, se afla în lucru. Ba, mai mult, există și un suspect despre care se crede c-ar fi autorul încercării de pătrundere în agenție, prin tăierea grilajului de la ușa din spate. Luni dimineață, doi muncitori au reparat și au sudat  barele de metal pe care cel căutat de poliție a încercat să le reteze. Rămâne de văzut, după ce bărbatul va fi reținut, dacă tot el este autorul sau dacă face parte din banda de hoți care, conform relatării din publicația gorjeană, a jefuit o sală de jocuri din Petroșani, iar în urmă cu câteva zile ar fi pus la cale o tentativă de jaf armat în Lupeni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii