Vulcan / Şi lui Ion Tilea i-ar prinde bine „o magazie, o anexă, ceva...

Vulcan / Şi lui Ion Tilea i-ar prinde bine „o magazie, o anexă, ceva restrâns”

DISTRIBUIȚI

Un amănunt care ţine de aprobarea unui proiect de hotărâre nu a fost pe de-a-ntregul lămurit în şedinţa Consiliului Local al municipiului Vulcan de la sfârşitul lunii trecute. Este vorba despre acela „privind aprobarea Actului adiţional nr.1/2018 la Contractul de închiriere nr.129/18489/7.04.2015”.

Prin contractul amintit
Fundaţiei „Noi Orizonturi” îi era închiriată o parte din fostul punct termic de lângă Şcoala Gimnazială nr.6. Spaţiul fusese solicitat, îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri, pentru amenajarea şi amplasarea de echipament şi materiale sportive necesare învăţării activităţii de escaladare, de căţărare, mă rog. Înainte de asta, după ce au fost demontate aparatele de contracurent din acest punct termic, aici a funcţionat o florărie, iar mai apoi, tot în sala asta, se antrenau sportivii din secţia de box a CS Vulcan. Pentru o perioadă mai scurtă de timp aici şi-au desfăşurat antrenamentele şi luptătorii de la CS Fujin Vulcan. Aşa, ca fapt divers, trebuie amintit că şi conducătorul acestui club sportiv a vrut ca spaţiul să-i fie închiriat. Dar nu s-a putut, pe motiv că, la ora aceea, nu era lămurită problema punctelor termice din Vulcan.

Şi, cu toate că nu s-a lămurit
încă de atunci, în aprilie 2015 sala i-a fost închiriată fundaţiei amintite. Iar acum, în martie 2018, contractului de închiriere i-a fost adus un act adiţional prin care închirierea este prelungită. Consilierul independent Florin Govor a dorit să ştie dacă s-a rezolvat cumva chestiunea apartenenţei de Pregoterm a acestui punct termic. El ştia, fiindcă primarul o spusese cu gura lui, că încă se acţionează pentru ca punctele termice să devină ale administraţiei publice locale. Răspunsul pe care i l-a dat Gheorghe Ile nu a avut deloc darul să-l lumineze. Dimpotrivă, l-a băgat şi mai mult în ceaţă. Asta, deoarece primarul a aiurit-o cum că spaţiul acela nu este punct termic propriu-zis, ci „o magazie, o anexă, ceva restrâns”. Şi când te gândeşti că tot după ceva restrâns, în care să-şi amenajeze sediul organizaţiei partidului său, umblă de câţiva ani şi consilierul local socialist Ion Tilea, pe care, însă, Ile are grijă să-l plimbe cu vorba!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii