Vulcan / Semn de întrebare

Vulcan / Semn de întrebare

DISTRIBUIȚI

Un punct de vedere interesant la care, recunosc, nu m-am gândit pe moment, atunci când am scris articolul apărut ieri, cel cu concertul de pe Bulevardul Mihai Viteazul al câtorva artiști de la „Ansamblul Perla Banatului”, l-am aflat, luni dimineață, de la un cititor statornic al ZVJ.

„Cine și cu
ce drept, timp de trei zile, a închis circulația rutieră pe tronsonul de bulevard menționat în articol?”. Asta s-a întrebat și întreabă, la rându-i, persoana despre care vă spuneam. Respectiva persoană știe ce vorbește și întreabă, fiindcă, timp de două mandate, a fost consilier local vulcănean. Restricționarea circulației autovehiculelor, argumentează fostul consilier local, se face doar în cazul desfășurării acțiunilor cultural-educative și sportive înscrise în programul anual și prezentat într-un proiect de hotărâre, devenit hotărâre deplină de consiliu local după aprobarea sa.

Or, în cazul a ceea
ce s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, organizatorul acelui concert, să-i zic așa, asortat cu mici, grătare, bere, țuică, vin, colaci, vată pe băț, haine și încălțăminte de iarnă, ace, brice și fel de fel de carice, a făcut o simplă cerere! Cui? Asta nu se știe, încă, dar ceea ce e sigur este că ea i-a fost înaintată cuiva. Așadar, la cine a ajuns? La comisia de cultură-sport a consiliului local, care ar fi trebuit s-o supună urgent dezbaterii și aprobării plenului, sau înscrisul a ajuns direct pe biroul primarului? Chiar de e una sau alta, situația rămâne la fel de neclară, fiindcă, vorba, celui care a sesizat, cam miroase a abuz în serviciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii