Vulcan / Schimbare de destinaţie

Vulcan / Schimbare de destinaţie

DISTRIBUIȚI

Este posibil ca, foarte curând, să asistăm la trecerea la o nouă destinație a clădirii de pe strada Parângului din Vulcan, cunoscută, la început, sub numele de viitoarea Școală Gimnazială nr. 7, iar acum, după câteva proiecte deja începute, ca „Școala 24 de clase”.

Destinația propusă
este aceea de „Centru social pentru copii – centru activități extrașcolare pentru elevi, biblioteca și spații”. Acest lucru este posibil după ce, la sfârșitul lui noiembrie, consiliul local vulcănean a aprobat proiectul de hotărâre care vizează acest lucru. Să ne amintim, însă, că, ceva mai înainte, aleșii locali din Vulcan au avizat favorabil și proiectul în care clădirea „școlii 7 neterminate” era preluată de către administrația publică locală, în vederea materializării unui vast complex cultural destinat locuitorilor municipiului.

În acest fel,
întreaga activitate de la Centrul Elevilor „Șansa” se va muta în sălile existente în clădirea care ar fi urmat să fi fost cea mai mare școală din Vulcan. În același timp, clădirea de pe strada Traian care a adăpostit centrul va reveni ceea ce a fost inițial: creșă de cartier. Măsura a fost luată din cauza numărului mare de sesizări existente la Primăria municipiului Vulcan, care reclamă necesitatea imperioasă a amenajării unui astfel de așezământ. Din câte mi-a fost dat să aud, membrii cercurilor culturale și artistice care-și desfășoară activitatea la „Șansa” au început deja să-și mute calabalâcul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii