Vulcan / Salvaţi şi Brazii de mizerie!

Vulcan / Salvaţi şi Brazii de mizerie!

DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, doi consilieri locali vulcăneni şi-au arătat cu mândrie faptele de vitejie pe care fiecare şi le-a postat, în văzul lumii, în contul său de Facebook. Lucru de netrecut cu vederea ţinând seama că asta le-a adus o grămadă de like-uri, mai ales că este vorba de fapte bune.

Consilierul local 
Cristian Merişanu, care îndeplineşte şi funcţia de viceprimar, şi-a alcătuit o oaste formată din asistaţi social, persoane înscrise la venitul minim garantat, pe care i-a mânat în luptă prin văi, zone de agrement şi pe cursuri de apă. Toate aceste locuri au ajuns să fie bântuite de fel de fel de mizerii şi gunoaie lăsate de petrecăreţii veniţi la iarbă verde în zilele de dinainte şi de 1 mai. Independentul Florin Govor şi-a recrutat voluntari pe care i-a condus în Pasul Vâlcan, „ornat” şi el, în aceeaşi perioadă de timp, cu hârtii, pet-uri, resturi de mâncăruri şi altele de acest gen. Felicitări amândurora, fiindcă, mai mult ca sigur, se vor mai organiza acţiuni de acest gen ţinând seama că simţul civic al multor contemporani e ca al strămoşilor din epoca de piatră.

Acum să    
trec la ce am vrut să spun de la început. Le-aş sugera celor doi viteji să deschidă încă un „front de luptă”. Mult mai aproape de oraş. Este vorba despre locul de agrement „La Brazi”. De la strada Bazinului şi până mai sus de scenă locul acesta este plin, plin de tot felul de gunoaie. Mai demult era un om de la Pregoterm care avea ca sarcină de serviciu să le pigulească. Acum nu mai e. În tot Vulcanul mai sunt numai şapte angajaţi de la salubrizarea stradală care fac curat. Trei pe zi şi patru pe noapte pe bulevard. Şi doi care udă florile. Aşadar, nu degeaba am zis şi încă mai zic că e de lucru şi „La Brazi”. Fiindcă, aşa cum se obişnuieşte, aici se face curăţenie numai în preajma nedeii vulcănene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii