Vulcan / Primăria vrea să ia apartamentele proprietate care au datorii

Vulcan / Primăria vrea să ia apartamentele proprietate care au datorii

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Pompiliu Barbu a exclus categoric posibilitatea ca un vulcănean care a primit o locuință din fondul locativ de stat, după care a renunțat la ea, să mai poată primi o alta. În plus, vicele a mai precizat că listele de acordare a locuințelor se actualizează constant.

Pentru asta
există criterii precise votate de către Consiliul Local Vulcan. Da, pe o perioadă limitată de timp, medicii și cadrele didactice care se vor stabili în municipiu vor putea locui la unul dintre blocurile sociale de la Dincă. Provizoriu, fiindcă pentru dumnealor, ale căror venituri salariale le întrec pe ale beneficiarilor de locuințe sociale, vor exista apartamente în viitorul bloc ANL. Precizare făcută de Ile.

„Plusul +” Florin Govor
a atras atenția că, în Vulcan, există apartamente deteriorate. Atât din fondul locativ de stat, cât și din acelea aflate în proprietate privată. Gheorghe Ile i-a răspuns că încă nu s-a încheiat recensământul celor de stat, preluate de primărie de la SC Pregoterm. „Sunt apoi locuințele private, a continuat primarul, pe care oamenii le-au abandonat, fie că plătesc pentru impozitul ele, fie că nu. La astea din urmă, în caz că valoarea datoriilor depășește costul locuinței, se vor face demersuri pentru preluarea lor de către stat”. Adică de către administrația publică locală vulcăneană.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii