Vulcan / Prestaţie muzicală întreruptă de poliţişti

Vulcan / Prestaţie muzicală întreruptă de poliţişti

DISTRIBUIȚI

Ieri dimineaţă doi agenţi de la Poliţia Locală a municipiului Vulcan au întrerupt, fără să fi fost sensibilizaţi de actul artistic ambulant, prestaţia karaoke a unui tip care performa în piaţa agroalimentară, exact lângă magazinul în care se vând carne şi produse din carne. 

În jur de zece
şi ceva, vocea lui Poli, parcă aşa-i zice cântăreţului live, se auzea hăt, hăt, de departe. Ca şi alţii m-am gândit că o fi megafonul de pe maşina ălora care umblă, ca să anunţe că vând cu haine de blană şi piele. Nu, nu, mi-a zis un tip din piaţă, e unu’ care cântă de azi-dimineaţă. M-am apropiat şi, într-adevăr, aşa era. Numai că omul, mi-am dat seama, nu cânta de dragul artei interpretative, ci ca să le facă reclamă boxei active şi microfonului wireless pe care voia să le vândă. Merge cu orice, cu card, cu stick, ba şi cu telefonul, îşi lăuda el marfa pe care cerea „trei milioane jumate”. Foarte puţini se apropiau, ca să studieze obiectul care-i amplifica vocea lui Poli. Cei care nu se clinteau de lângă el îi erau prieteni de suferinţă şi stăteau acolo, nu ca să-l asculte, ci ca nu cumva să piardă cinstea, în caz că obiectele ar fost vândute.

Numai că, parcă din senin,
de performer s-au apropiat doi agenţi de la Poliţia Locală. Băieţii l-au luat cu uşurelul pe cântăreţ şi l-au sfătuit să se ducă, sâmbătă, în piaţa săptămânală de la Dincă, ca să scoată la vânzare boxa. Artistul ambulant pare să fi înţeles. Şi-a luat amplificatorul de lângă peretele magazinului şi l-a pus pe bancă. Dar nici acolo boxa activă nu a rămas mult timp închisă. Din când în când, cel care voia s-o mărite îi mai dădea câte un „on” şi băga cu vocea-n microfon. Recitalul cu întreruperi a ţinut până la cea de-a doua descălecare, în parcare, a autoturismului Poliţiei Locale. De data asta localii şi-au lăsat în maşină duhul blândeţii şi l-au somat pe tip să-şi ia aparatul şi să dispară din peisaj. De aici încolo chiar nu mai ştiu ce s-a întâmplat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii