Vulcan / Posibil să se zgârie pe faţă de ciudă  

Vulcan / Posibil să se zgârie pe faţă de ciudă  

DISTRIBUIȚI

Revin, mai întâi, la articolul scris de mine și apărut în ediția de ieri a ziarului.  Asta, fiindcă, în urma sesizării unuia dintre aleșii locali vulcăneni implicați în procesul de votare a amendamentului și, apoi, a proiectului de hotărâre, trebuie să elimin un nume de consilier local,  care a votat, mai întâi, „pentru”, iar, apoi, alături de ceilalți cinci, s-a abținut, și să-l înlocuiesc cu un altul. 

Amendamentul liberalului
Dănuț Anghel de a se mai înființa încă trei puncte de amplasament al corturilor electorale, pe lângă cele existente în proiectului de hotărâre al primarului Gheorghe Ile, nu a trecut când a fost pus la vot. Au existat treisprezece voturi „împotrivă” și șase „pentru” amendament. Adică exact cum a fost când, la final, s-a votat proiectul de hotărâre. Cu precizarea că, în acel moment, au fost treisprezece voturi „pentru” și șase „abțineri”.

Acum este necesar
să fac cunoscută rectificarea pentru care am revenit la articolul de luni. Consilierul local care, în ambele situații, a votat alături de consilierii locali PSD a fost socialistul Ion Tilea. E problema lui Tilică ce anume l-a îndemnat să facă asta. E posibil să nu fi fost atent la ce se discută și să fi ridicat mâna dintr-un instinct frumos, cum spunea pe vremuri un prieten de-al meu. Așa că – să fie clar – la vot, alături de Dănuț Anghel, Mihai Costel, Eugenia Bărbiță, Angela Stoica și Victor Busuioc, a fost consilierul independent Florin Govor.

Acum, c-am lămurit
acest aspect petrecut în ședința de consiliu local de joi, vin cu o noutate la auzul căreia ar fi posibil ca unii să-și muște pumnii și să se zgârie pe față. În campania electorală pentru europarlamentare vor fi cel puțin două corturi care nu vor fi ridicate pe locurile indicate în hotărârea de consiliu local adoptată săptămâna trecută. Ele ar urma să fie amplasate peste drum de primărie, pe terenul proprietate privată ocupat de clădirea fostului CAP, în prezent închiriat, pe bucăți, mai multor societăți comerciale. Reprezentanții „Pro România” au fost deja prezenți în acest loc și în campania de strângere a semnăturilor și, firește, vor apărea și când se va da verde campaniei electorale propriu-zise. Cel de-al doilea cort- din câte am auzit vorbindu-se – va fi al PNL-ului vulcănean. Am greșit, oare, afirmând că cineva se va zgâria pe ochi de furie?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii