Vulcan / Oamenii simpli nu cer luna de pe cer

Vulcan / Oamenii simpli nu cer luna de pe cer

DISTRIBUIȚI

La începutul acestei săptămâni am stat de vorbă cu persoana autorizată să ofere cele mai certe informații cu privire la proiectul privind reparațiile străzilor Teodora Lucaciu și Crividia din Vulcan. Mai mult despre această discuție veți afla în ediția de luni a ziarului.

Este regretabil
că persoana respectivă nu a fost chemată în sală, ca să le vorbească cetățenilor care locuiesc în capătul de sus Crividiei. Acum, sunt sigur că oamenii ar fi înțeles mult mai bine cum stă treaba, iar primarul nu ar mai fi trebuit să le dea aburi cu nu mai știu care inspector care trebuie să vină, ca să numere gropile. Cum de nu i-a dat prin cap unui tânăr prezent în sală, taximetrist de profesie, să-i zică lui Ile ceva de genul unde e inspectorú ăsta, doḿ primar, că merg eu după el, ca să-l aduc mai repede?

Acum mă voi
referi strict la o chestiune relatată mie de către un locatar al primei barăci, cum urci spre Dealu Babii, din cele două aflate mai sus de poarta doi a minei Vulcan. El și vecinii lui nu cer mare lucru. Oamenii ar vrea să-și monteze și ei cîte o sală de baie sau de duș, ca să nu se mai spele în lighean după ce vin de la muncă. Numai că, pentru asta, este necesară o rețea de canalizare. Alta în afara celei prin care apa uzată din gospodăriile lor ajunge în rețeaua principală de canalizare care trece pe sub drum.

Ce vor ei,
mi-a zis insul despre care aminteam, este ca primăria să-i ajute cu un utilaj care să sape un șanț în partea dinspre deal a barăcii. Conducta o cumpără ei, ba chiar și instalarea acesteia le-ar sta în putință. Puțin cer cetățenii, nu-i așa? Hai, domnilor primar și vice, veniți-le în întâmpinare și nu mai așteptați până ce, la o adică, o pun și ei de un protest ca și cei cu drumul! Numai, ca atenționare, să nu ajungeți acolo numai când o fi vremea voturilor!

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii