Vulcan / O nouă sală de mese la Dincă

Vulcan / O nouă sală de mese la Dincă

DISTRIBUIȚI

Aripa estică a parterului clădirii din Vulcan în care își are sediul Fundația „Raza Speranței” este un șantier în aceste zile. Modificările la care se lucrează vizează transformarea acestei suprafețe într-o sală de mese.

Până nu demult,
spațiul respectiv fusese închiriat, de către primărie,  altei fundații, iar aici se desfășura o activitate diferită. Ideea realizării unei săli în care, la prânz, să poate mânca mai multă lume a fost a domnului Constantin Trufaș, administratorul fundației. În momentul de față, cele douăsprezece persoane pe care fundația le găzduiește la etajul I și alte trei din afară servesc masa în sala deja existentă. Numai că, odată terminată cealaltă sală, la bucătăria care are toate avizele necesare, pentru a funcționa, se va putea, în funcție de solicitări, majora numărul porțiilor de hrană caldă gătite. Până la două sute, apreciază administratorul.

Lângă clădirea
în care funcționează fundația se află și trei blocuri sociale. Unul deja locuit și două aflate în faza de finisare. Administratorul a testat terenul și a constatat că sunt destui doritori care, la o adică, ar fi dispuși să servească masa în apropierea blocului în care stau. Mai ales că prețul este ispititor. Nouă lei pentru două feluri de mâncare. Apoi, au fost luate în calcul și persoanele vârstnice din oraș care își vor putea primi hrana dintr-un loc care urmează să fie stabilit. De menționat că vârstnicii cu venituri mici nu vor achita nimic la primirea mâncării. Pentru cunoașterea situației de pe teren, Fundația „Raza Speranței” colaborează cu Serviciul de Asistență Socială al primăriei vulcănene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii