Vulcan / Nu cred că-i nevoie de chetă

Vulcan / Nu cred că-i nevoie de chetă

DISTRIBUIȚI

Multe lucrări uitate de către constructori din cauză că proiectanţii nu le-au prevăzut se materializează, ulterior, în urma sesizărilor cetăţenilor. Treaba asta este valabilă nu numai în Vulcan, de unde vine exemplul despre care relatez acum, ci în mai toate localităţile. Şi nu musai doar din Valea Jiului.

Să vorbim,
bunăoară, despre scările de acces pre cartierul Micro 3B – „Dallas”. Cineva a sesizat, pe bună dreptate, lipsa spaţiului destinat deplasării vehiculelor aparţinând persoanelor cu handicap. Nefiind de profesie, nu ştiu dacă aşa ceva s-ar fi putut materializa la scara de lângă şcoala 6. Dar poate că da, fiindcă proiectanţii ştiu mai multe şi le vin fel de fel de idei. Am constatat că, la scara de pe strada Vasile Alecsandri, aflată în continuarea ăleia care dă din bulevard, s-a început construirea unei piste, să-i spun aşa, destinate vehiculelor în care se află persoane cu handicap.

Deunăzi,
în comentariul său la un articol din ZVJ, un vechi prieten îmi sugera – în glumă, desigur – să fac o chetă, pentru construirea unei balustrade la treptele scării pe care se ajunge la intrarea în biroul notarial de la parterul blocului nr.44 de pe Bulevardul Mihai Viteazul. El însuşi, fiind un bărbat cu picioarele bolnave, iar deplasarea o face cu un baston, s-a confruntat cu problema asta. Nu cred că este nevoie să se facă apel la contribuţia bănească a cetăţenilor, pentru ca balustrada să apară. Mai mult ca sigur că persoana care deţine acest birou notarial o va construi fără ajutorul cuiva. Modele de inspiraţie există berechet la destule scări din vecinătate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii