Vulcan / Neplătiţi de șase luni

Vulcan / Neplătiţi de șase luni

DISTRIBUIȚI

SC Pregoterm SA Vulcan se zbate în moartea clinică în care a adus-o falimentul, dar, din câte se vede, situația aceasta îi cam lasă indiferenți pe cei care ar trebui să solicite amănunte, date și tot ce ține de ceea ce a determinat ca societatea să ajungă în starea asta.

Când am zis
indiferenți, m-am referit la membrii consiliului local vulcănean, fiindcă SC Pregoterm SA Vulcan îi este subordonată acestei instituții. Ultima oară când s-a vorbit despre ea într-o ședință de consiliu local a fost atunci când primarul a pomenit, în treacăt, că toate conturile societății sunt blocate. Din care cauză primăria nu poate să facă anumite plăți. De atunci, pauză. Nu s-a mai auzit nimic despre falimentul care macină Pregotermul.

Tot orașul știe
că, de șase luni, angajații acesteia nu au luat un ban din salariile care li se cuvin. Acum, o parte dintre aceștia au ajuns pe statele de plată ale primăriei, dar mai trebuie să treacă un timp până să ia ceva bani în mână. Nu pot să știu cum se descurcă, în situația asta, partea funcționărească a societății comerciale falimentare. Bănuiesc că deloc bine, dar știu precis cum o duc pălmașii firmei.

O jumătate de an
fără bani de mâncare, bani pentru gaz, pentru curent și tot ce mai trebuie să aibă omul. Șase luni în care ei au trăit numai din împrumuturi. Știu asta cei din Consiliul Local al municipiului Vulcan? Știu doamnele și domnii consilieri locali că, atunci când întreabă ceva despre salarii, amărăștenii se aleg numai și numai cu promisiuni?  Nu degeaba trag spuza pe domniile lor. Am mai spus-o, dar o să le reamintesc amănuntul. În caz de ceva, dumnealor vor da cu subsemnatul la greu. Nu numai cei de acum, cât și unii dintre cei care au activat în ultimele două-trei mandate. Zic unii, fiindcă au fost doi-trei care au spus că nu aprobă așa ceva, fiindcă nu au chef să meargă la pușcărie pentru ce au făcut alții. Și au dreptate. Să ne amintim numai de unele proiecte de hotărâre controversate, aprobate, apoi atacate în contencios, pentru a-i scoate basma curată pe unii care, cu ceva ani în urmă, ar fi efectuat operațiuni nu prea curate. Ca să nu zic altcumva.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii