Vulcan / Motiv de a distrage atenţia de la adevăratele probleme

Vulcan / Motiv de a distrage atenţia de la adevăratele probleme

DISTRIBUIȚI

Discuții aprinse în consiliul local vulcănean pe tema căcărezelor lăsate de câinii de companie. Câțiva consilieri locali au afirmat că au fost sesizați în privința asta de cetățenii care, indignați, nu mai vor să dea peste așa ceva atunci când se plimbă pe trotuar sau în parcuri.

Doamna consilier liberal
Eugenia Bărbiță a afirmat că ea însăși s-a certat la cuțite cu o doamnă care-și plimba căţelul în zona verde a blocului în care dumnealor locuiesc. „Ar trebui amenajat un loc pentru așa ceva, în care posesorii de câini să-și plimbe în voie animalele și  care să fie dotat cu tot ce ține de strângerea eventualelor dejecții ale animalelor”, a fost de părere dumneaei. Primarul Ile a reiterat soluția aceea cu amenajarea, în parcul Avram Iancu, a unui țarc, în care să se adune posesorii de câini și patrupedele lor.

Numai că
momentul amenajării a așa ceva este departe. Fapt recunoscut chiar de Gheorghe Ile care a spus că repararea și modernizarea parcului nu ar putea fi posibile în acest an din cauză că „nu sunt oameni la construcții”. În privința țarcului la care visează primarul ar fi multe de comentat. Nu știu dacă domnia sa îi va convinge pe toți proprietarii de câini să-și aducă animăluțele în perimetrul pe care el vrea să-l împrejmuiască în parc. Oamenii au și câini de talie mică, dar și de talie mare.

Cine va interveni
dacă, la o adică, ar ieși cu o încăierare între ei? Apoi, se vor găsi, inevitabil, femele care sunt în călduri. Caz în care să te ții, frate, la ce se va întâmpla! De fapt, toți cei care au auzit de ideea asta îl cam iau în balon pe Ile. „Dacă asta ar fi ultima problemă de rezolvat în Vulcan, da, aș fi de acord, mi-a spus un bărbat care-și plimbă zilnic canișul și care are la el punguța și lopățica necesare. Primarul mai bine ar lăsa câinii în pace și s-ar uita la gunoaiele și buruienile care ne năpădesc. În ce mă privește, cred că chestiunea asta a câinilor de companie este numai un motiv, pentru a ne distrage atenția de la adevăratele probleme ale Vulcanului!”. (În Petroșani, grație primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, există un loc de promenadă pentru câini, chiar în buricul târgului, lângă Parcul „Carol Schreter”, foarte accesat; exemplul ar putea fi accesat și la Vulcan – n.r.).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii