Vulcan / Mai puţini colindători la primărie

Vulcan / Mai puţini colindători la primărie

DISTRIBUIȚI

Este o tradiţie la administraţia publică vulcăneană. La fiecare sfârşit de an, înaintea începerii ultimei şedinţe ordinare de consiliu local, clădirea primăriei este vizitată de colindători. În general, elevi de gimnaziu şi de liceu, dar şi feţe bisericeşti.

În luna decembrie 
pe care numai ce am lăsat-o în urmă numărul colindătorilor a fost mult mai mic, în comparaţie cu ce s-a văzut în anii trecuţi. Nu au mai venit nici liceenii din corul colegiului tehnic şi nici copiii de la şcolile gimnaziale. Dar nici băieţii şi fetiţele de la „Doruleţ”. Ei bine, răstimpul colindei care, de obicei, dura mai bine de un ceas, a ajuns să consume, în dimineaţa zilei de 20 decembrie 2017, în jur de douăzeci de minute din timpul aleşilor locali.
Primul care aintrat pe „scenă” a fost folkistul Emil Horvat. Acompaniindu-se la chitară el a cântat, superb, două colinde. A urmat un grup de copii – un băiat şi patru fete – de la clubul „Şansa”. Ei studiază chitara sub îndrumarea lui Arpi Tsuli şi au ţinut să-i colinde pe binefăcătorii lor. Surpriza au oferit-o, însă, câţiva funcţionari ai primăriei. Doamnele sunt Dana Atodiresei, Rodica Mihu şi Monica Burgher, iar domnul este Cristi Popa, şeful Serviciului Asistenţa Socială. Grupul a avut o evoluţie foarte bună. Se vede că membrii lui s-au pregătit bine, pentru că ar fi fost păcat să gafeze în faţa şefilor. După plecare doamnelor, Cristi Popa şi chitara lui au rămas pe loc. Mai mult ca sigur că faza aceasta era pregătită dinainte, fiindcă, imediat, a apărut lângă el consilierul independent Florin Govor. După care, la unison, cei doi i-au colindat pe cei din sala de şedinţe. Că tot veni vorba de independent, ar trebui să adaug ceva. Pe anumite canale se aude tot mai insistent că, având în vedere susţinerea de care se bucură într-un larg segment al electoratului vulcănean, în mandatul următor el ar urma să ocupe un loc bunicel în vârful piramidei ierarhiei administraţiei publice locale din Vulcan. Lucru care e posibil să le dea fiori unora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii