Vulcan / Lucrare avută în vedere în Parcul “Avram Iancu”

Vulcan / Lucrare avută în vedere în Parcul “Avram Iancu”

DISTRIBUIȚI

Un anunţ amplasat pe un gard de lângă locul de joacă pentru copii din Parcul „Avram Iancu” din Vulcan vorbeşte despre faptul că acesta va fi pus la punct de către SC Pregoterm SA.

Numai că înştiinţarea
are câteva lipsuri. Nu este menţionată data la care vor începe lucrările, iar pe afiş nu apare numărul autorizaţiei de funcţionare. Locul de joacă respectiv este unul care datează de foarte mulţi ani şi, într-adevăr, trebuie pus la punct. Nu neapărat ca leagănele să fie înlocuite cu „plasticuri”. După o revizie atentă şi reînnoirea stratului de vopsea care le acoperă. Ele pot să rămână la locul lor. Luat de acolo ar putea fi, eventual, semijgheabul metalic pe care copiii se dau cu rolele. În ultima vreme sunt tot mai puţini cei care îl utilizează în acest fel. Cei mai mulţi puşti se urcă pe cadrul acesta din fier şi, pur şi simplu, aleargă pe el, provocând un zgomot deranjant.

Nu se mai aude,
însă, nimic despre punerea la punct a întregului parc. Nici în vara acestui an nu s-a mişcat nimic aici, deşi obiectivul a fost prins, în bugetul local, la investiţiile din 2017. Vulcănenii ar vrea să-l vadă aranjat, fiindcă este un parc mare care ar putea fi căutat de mulţi dintre cei care, pe arşiţă, vor un loc răcoros. De asemenea, destui sunt şi aceia care cred că el este mult mai corespunzător pentru amenajarea „Orăşelului Copiilor”. De câţiva ani buni, copiii nu-l mai aşteaptă aici pe Moş Crăciun, ci se întâlnesc cu el în părculeţul din faţa blocului 1M. Asta, posibil, şi din cauză că moşneagului îi vine mai uşor să ajungă acolo ieşind din primărie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii