Vulcan / La asta duc lenea și comoditatea

Vulcan / La asta duc lenea și comoditatea

DISTRIBUIȚI

Nu întotdeauna trebuie blamați cei de la salubrizarea stradală vulcăneană. Mai ales acum, după ce numărul celor care operează pe străzi a fost redus. De cele mai multe ori vina că unele coșuri de gunoi, îndeosebi cele dintre blocuri, arată ca acesta din imagine o poartă semeni de-ai noștri.

Dacă pe coșul
metalic de gunoi nu ar scrie „Primăria Vulcan”, s-ar putea liniștit spune că poza ar putea fi din oricare oraș. Pentru că nu doar în Vulcan se petrece așa ceva. Adică, locatari leneși, puturoși, comozi – spuneți-le cum vreți! – nu se mai sinchisesc să meargă până la containerul de gunoi, ci preferă să arunce punga în primul coș stradal care le iese în cale. Iar dacă acesta este deja plin, fără pic de rușine îl aruncă pe jos.

Imposibil să
fie altcumva, decât am relatat aici. Și îmi argumentez afirmația cu cele văzute tot de mine însumi, la nici un minut după ce am făcut poza aceasta. Duminică, la ora aceea de seară, toate celelalte coșuri de gunoi de pe Aleea Crizantemelor, identice cu cel din imagine, erau goale! Sau, mă rog, aveau pe fund câteva hârtii. Atunci – mă puteți contrazice, dacă vreți – nu sunt și oameni pe care-i doare undeva de imaginea străzii sau aleii pe care locuiesc?  Sau chiar a localității în care trăiesc!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii