Vulcan / Întrebări și răspunsuri

Vulcan / Întrebări și răspunsuri

DISTRIBUIȚI

Doamna Oana Nebunu, președintele organiza­ției din Vulcan a USR, se ține de promisiune. Vine la fiecare ședință ordinară de consiliu local vulcănean, ba, atunci când timpul îi permite, este prezentă și la cele excepționale.

La ordinara
de joi, ea a profitat de prezența cetățenilor din Crividia și din Cocoșvar și și-a permis să-i pună câteva întrebări primarului. Oana Nebunu a vrut să știe de ce „la Craiova nu se facturează apa meteorică, iar la noi da?”. Și a continuat cu „ați luat în considerare chestiunea cu masa caldă alocată elevilor?”. Întrebările, puse pe un ton politicos, dar și cu mult curaj, pare-se că nu prea au fost pe placul lui Gheorghe Ile.

Domnul primar
le-a răspuns, totuși. Facturarea în continuare a apei meteorice a pasat-o la Apa Serv. „Nu s-a aprobat de către ei, a explicat el, iar primăria nu poate acoperi costul apei meteorice”. După care a continuat cu „Masa caldă pentru elevi nu s-a aprobat deocamdată. Consiliul local nu are resursa financiară pentru asta!”. Doamna Oana Nebunu pe care mulți o văd în postura de consilier local vulcănean în următorul mandat a mulțumit fără să comenteze în vreun fel spusele primarului. Comentarii vor apărea online, negreșit, după publicarea acestui material.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii