Vulcan / Întrebare lăsată în aer

Vulcan / Întrebare lăsată în aer

DISTRIBUIȚI

La ședința de consiliu local în care s-a dezbătut și s-a votat proiectul de buget local al Vulcanului pentru anul 2019, cineva a avut o intervenție care mi s-a părut interesantă.

Nu, nu a fost făcută
de vreun consilier local, ci de către doamna Oana Nebunu, președintele filialei vulcănene a USR. De ceva vreme, dumneaei participă, în calitate de cetățean, a spus-o ea însăși, la ședințele ordinare, iar prezența ei, din câte am observat pe parcurs, îi cam deranjează pe unii. Într-un moment în care mai toată lumea vorbea, Oana Nebunu a îndrăznit să facă un comentariu cu voce tare. A fost pusă la punct cu ceva de genul să se abțină de la așa ceva, din moment ce i s-a permis să participe la aceste adunări. Femeia și-a cerut scuze pentru tonul vocii ceva mai ridicat, dar a considerat ca fiind complet greșită punerea la punct cu permisiunea de a participa la ședințe. Participarea la ședințele consiliului local de oriunde este un drept conferit prin lege cetățenilor, iar nu un favor pe care îl face cineva.

Oana Nebunu s-a arătat
nedumerită de faptul că mai multe lucrări în valoare de un milion de lei, incluse în programul de investiții din 2018, reapar în cele propuse în programul de investiții al anului 2019. A fost momentul în care, ironic, un consilier local i-a dat cu flit cum că dumneaei ar solicita cursuri de economie. „Aleșii locali sunt acolo – a comentat, pe bună dreptate, Oana Nebunu pe pagina ei de Facebook – ca să răspundă la întrebările și nelămuririle cetățenilor, nu ca să-și arate superioritatea!”.  Noroc cu Gheorghe Ile care i-a dat un răspuns care a mulțumit-o. Numai că primarul nu a fost la fel de amabil când doamna de la USR l-a întrebat de ce a fost prevăzută suma de 350.000 de lei pentru construirea de garduri? „Ce fel de garduri se fac?”, a insistat ea, dar întrebarea i-a rămas în aer.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii