Vulcan / Imagini pentru cei care cu salariile neobrăzat de umflate ar trebui...

Vulcan / Imagini pentru cei care cu salariile neobrăzat de umflate ar trebui să intre în pământ de rușine

DISTRIBUIȚI

Nu e deloc o noutate dacă zic că mai toate zonele verzi din Vulcan sunt năpădite de buruieni și că arată ca niște mini jungle. Oamenii s-au obișnuit cu asta, mai ales că de administrația publică locală nu s-au prins nici nemulțumirile exprimate prin viu grai și nici cele care circulă în spațiul virtual.

Amenajarea Parcului „Avram Iancu”,
ajuns o ruină, este amânată pe motiv că firmele de construcții duc lipsă de forță de muncă. Și cu asta Ile s-a spălat pe mâini. Peste drum de parc, în fața Școlii Gimnaziale nr. 4, mai este unul, dar mai micuț. Și acesta arată groaznic. Iarba a crescut mai înaltă decât băncile și nici nu-ți vine să te așezi, de frica vreunei lighioane care te-ar putea mușca. Ca să nu mai spun de aleea care trece pe lângă școală și de cele din părculeț, nereparate de decenii. Degeaba arată școala bine, dacă ceea ce-i în fața ei e de toată praștia!

Situația nu e diferită
nici în jurul clădirilor grădinițelor cu program normal și prelungit de pe strada Vasile Alecsandri. Locul de joacă amenajat acum două-trei luni de abia se mai vede din iarba crescută ca pe Amazon. De fapt, toate leagănele, toboganul și ce mai e acolo sunt năpădite de vegetație. Până să nu se fi făcut iarba cum e acum, părinții și bunicii mai veneau cu ăia mici și-i dădeau pe jucării. Acum, rar se mai aventurează careva în așa întreprindere riscantă. Fel de fel de buruieni au crescut și la exterior, încât au ajuns să fie cât gardul ruginit și nevopsit de ani și ani. Sigur, se va invoca lipsa de bani, că nu sunt pentru aia, pentru ailaltă. Bine că sunt pentru salariile neobrăzat de umflate ale celor care, chipurile, conduc municipiul!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii