Vulcan / Ile, supărat foc pe Curtea de Conturi

Vulcan / Ile, supărat foc pe Curtea de Conturi

DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ile nu este deloc mulțumit de rezultatele recentului control pe care Curtea de Conturi l-a făcut la Primăria municipiului Vulcan. El este de părere că, după ce s-a interesat și la alții, neregulile semnalate de către cei care au efectuat controlul nu sunt nereguli și, ca atare, le solicită celor care le-au găsit să dea explicații în acest sens.

Ile s-a plâns
că cei de la Curtea de Conturi au sancționat primăria vulcăneană, fiindcă „nu s-au făcut facturi către instituțiile Enel, telefoane, cablu, pentru rețelele de cablu care sunt întinse în oraș” și că de la acestea ar trebui recuperate anumite sume de bani. Gheorghe Ile contrazice acest aspect și spune că, interesându-se la alții, a aflat că, pentru asta, „nu se ia nicio taxă” și, în consecință, a trimis o adresă la Curtea de Conturi.

Alte aspecte existente
în situația finală a controlului, dar contestate de Primăria Vulcan, se referă la reevaluările unor clădiri ale Colegiului Tehnic „Mihai Viteazu” sau la recuperarea unor sume de bani. „Sunt cinci puncte pe care noi le-am dat spre studiu (Curții de Conturi – n.a.) și deschidem proces și mergem în judecată dacă e cazul”, a amenințat primarul Gheorghe Ile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii