Vulcan / Ile s-a sucit din mai până-n iunie

Vulcan / Ile s-a sucit din mai până-n iunie

DISTRIBUIȚI

La sfârșitul ședinței de consiliu local din luna mai, Gheorghe Ile a amintit, printre altele, că, în urma licitației, s-a găsit firma care să înceapă construcția grădiniței dintre blocurile D10 și D12 de pe strada Nicolae Titulescu din Vulcan.

La ora aceea, primarul
afirma că noua instituție pentru preșcolarii vulcăneni se va numi grădiniță nr.5. La fel cu al școlii gimnaziale în curtea căreia se află imobilul în care s-au perindat, de ani și ani, zeci de generații de prichindei. După douăzeci de zile de la această afirmație, la sfârșitul ședinței extraordinare din 19 iunie, Ile s-a sucit și, vorbind de începerea lucrărilor de construcție la noua grădiniță, a numit-o cu numărul 4.

Singurul care, probabil,
că, în acel moment, și-a amintit precizarea din mai a fost consilierul local liberal Costel Mihai. Politicos, el i-a atras atenția lui Ile că, data trecută, a rostit numărul 5. Nu contează i-a tăiat-o primarul, fără niciun fel de altă explicație -, sperăm ca, până-n toamnă, copiii să fie în noua clădire. Într-adevăr, pe șantierul dintre blocurile D10 și D12 se muncește în ritm susținut. Locatarii din zonă chiar că-i admiră pe muncitorii care se apucă de lucru dimineața și termină doar seara târziu.

Sâmbătă, am trecut
și eu pe acolo, numai că oamenii erau în pauza de masă. Este vizibil ceea ce au muncit până acum. S-a săpat fundația și deja se montează cofrajele pentru turnarea betonului. Am vrut să aflu câte ceva despre denumirea lucrării, termenul de finalizare și care este societatea de construcții care execută lucrarea. Pentru asta am încercat să dau de panoul pe care ar trebui să fie menționate amănuntele amintite și care trebuie obligatoriu să existe, dar nu l-am găsit. Locatarii vorbesc c-ar fi vorba de o firmă din Satu Mare sau din Baia Mare. Posibil, mai ales că, și pe Facebook, un mare „fan” al lui Ile scria, într-un comentariu, că lucrarea i-ar fi fost oferită cu dedicație unei societăți din Maramureș. Lucru despre care nu comentez, din moment ce nu cunosc amănunte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii