Vulcan / Ile promite, fiindcă, și el, se bazează pe promisiuni

Vulcan / Ile promite, fiindcă, și el, se bazează pe promisiuni

DISTRIBUIȚI

Locuitorii Crividiei au ajuns la limita răbdării. Decaparea gropilor de pe drum s-a terminat de mai bine de o săptămână, ba chiar de două, dar asfaltul cu care ele ar trebui umplute se lasă încă așteptat.

Nemulțumită este
și doamna Angela Stoica. Ca și alți zeci de vulcăneni, ea își trambalează zilnic mașina prin gropile din drumul care duce la Crividia. Noroc că locuiește mai jos, cam pe unde era alimentara, așa că ea scapă mai ieftin în comparație cu automobiliștii care trebuie să ajungă la capătul de sus al cartierului sau în Dealu Babii. Luni dimineață, doamna consilier local l-a întrebat din nou pe cel cu care, acum șapte-opt ani, butona cot la cot în primăria vulcăneană: când vine asfaltul?

Gheorghe Ile i-a
răspuns că are promisiuni că materialul asfaltic va apărea în scurt timp. Mai ales că e și plătit, s-a grăbit el să menționeze. Autospeciala cu care este transportat asfaltul este foarte solicitată, a mai explicat mustăciosul, și nu poate face față rapid tuturor cererilor. Așadar, concluzia este cea la care ați ajuns deja. Mai așteptați!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii