Vulcan / Ile nu-i are deloc la inimă pe medicii dentişti

Vulcan / Ile nu-i are deloc la inimă pe medicii dentişti

DISTRIBUIȚI

Încet, dar sigur, termenul până la care medicii de familie şi medicii dentişti care au concesionate spaţii în Ambulatoriul din Vulcan se apropie de scadenţă. În timp ce pentru unii nu se vor fi stins încă ecourile petrecerilor şi bucuria serbărilor legate de Centenarul Marii Uniri, în 27 august, loviţi în soartă chiar de către administraţia publică locală vulcăneană, aceste două categorii de medici vor fi nevoite să-şi ia tot ce au în cabinete în care au investit bani grei şi să se mute în altă parte. Unde? Ei, asta e întrebarea!

După o perioadă
de timp destul de lungă, în care primarul Gheorghe Ile a rămas insensibil şi rece la problema cu care el însuşi i-a pus să se confrunte, s-a decis să le sară-n ajutor. Sau să mimeze c-o face, mă rog. Se prea poate ca reacţia asta târzie să nu fi fost generată întru totul de dorinţa de a le oferi o soluţie medicilor de familie şi dentiştilor afectaţi de măsura rezilierii unilaterale a contractelor de concesiune, cât mai ales de nemulţumirea şi de criticile venite din partea unei mari părţi a locuitorilor din Vulcan. În acest fel a apărut şi ideea salvatoare cu încă­perile existente la parterul aşa-zisul bloc NATO de la Dincă, în care, până să fi fost mutat la Petroşani, a funcţionat sediul local al Fiscului.

Încă nu e clar
câţi din cei nouă medici de familie se vor resemna cu gândul că au pierdut meciul cu primăria şi se vor instala în spaţiile puse la dispoziţie. Punerea la punct a încăperilor, pentru ca acestea să arate ca adevărate cabinete medicale, necesită timp şi, mai ales, bani. Faptul că Ile a promis că reparaţiile necesare vor fi făcute de primărie, prin Pregoterm, nu îi încălzeşte prea mult pe medici. Este nevoie de multe altele, de autorizaţii şi diferite adeverinţe, care necesită drumuri şi care costă. De aceea nu ar fi de mirare ca, la sfârşitul lui august, să se audă că unii medici de familie au renunţat pur şi simplu la corvoada asta. Bănuiesc că aţi observat că nu i-am mai pomenit pe medicii dentişti! Nu am făcut-o, fiindcă pe Ile îl doare undeva de ei. Le-a spus el însuşi că, pur şi simplu, pe el nu-l interesează unde se duc aceştia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii