Vulcan / Hoţ prins de la o ţigară

Vulcan / Hoţ prins de la o ţigară

DISTRIBUIȚI

Un caz mai rar şi foarte interesant de prindere a unui hoţ s-a petrecut, la Vulcan, în dimineaţa zilei de ieri. Era în jurul orei 6:30 când privirile a doi poliţişti locali, care-şi pierdeau vremea la o ţigară în faţa intrării în primărie, le-au fost atrase de ceea ce se petrecea, pe strada Preparaţiei, la magazinul alimentar situat un pic mai jos de „Ciuperca lui Ile”.

Un bărbat a spart
geamul termopan din partea de jos a uşii magazinului şi a pătruns în interior. Agenţii locali nu au mai stat pe gânduri şi au fugit într-acolo. Insul era încă înăuntru şi părea nehotărât pe ce să pună mâna. În fine, după ce-a chibzuit, a ales un pet cu bere. Din care, însă, nu a apucat să bea nici măcar o înghiţitură, fiindcă localii l-au luat pe sus. A venit, apoi, şi un echipaj al poliţiei municipale care l-a urcat pe tip în autoturismul de serviciu şi l-a transportat la secţia de psihiatrie a spitalului petroşenean.

S-a făcut asta,
pentru că bărbatul este cunoscut şi de către organ că nu prea este pe treaba lui. Omul este dereglat mintal, ocupaţia sa de bază fiind aceea de a cutreiera Vulcanul şi de a lovi pereţi, garduri şi alte obiecte care-i ies în cale. Tocmai de aceea persoanele care-l ştiu se feresc de el când îl întâlnesc. Îl ştiu şi eu, dar nu am auzit să se fi dat şi la oameni. În tot cazul este mai bine să păstraţi distanţa dacă drumul vi se intersectează cu al lui.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii