Vulcan / Gest de bunăvoinţă dus la bun sfârșit

Vulcan / Gest de bunăvoinţă dus la bun sfârșit

DISTRIBUIȚI

Odată aprobat proiectul de hotărâre „pentru completarea Hotărârii nr.128/2018 privind alipirea terenurilor înscrise în CF nr.60970 Vulcan și CF nr.60971 Vulcan, situate în Vulcan, strada Romanilor nr.7”, consiliul local vulcănean i le-a făcut, practic, cadou societății comerciale care deține supermagazinul „Penny”.

În primă fază,
SC Rewe Projektwircklung SRL a obținut terenul existent sub clădire. Cel pe care, odinioară, se afla blocul-cămin de nefamiliști, construit în anii cincizeci și ceva. Îmi amintesc că, în 2018, la punerea în discuție a proiectului, au fost și consilieri locali care au privit circumspect gestul de bunăvoință al inițiatorului de proiect care a fost, ca și acum, primarul Ile. Cu toate astea, proiectul a trecut.

Cu al doilea proiect, 
devenit hotărâre de consiliu local în luna februarie, lucrarea a fost dusă la bun sfârșit, iar posibilitatea ca societatea să poată intra și în posesia suprafeței de teren pe care se află parcarea din fața magazinului este cu mult mai aproape. Nu zic c-ar fi o problemă, poate că ăsta e chiar un lucru bun, dar nu trebuie trecută cu privirea repeziciunea cu care s-au petrecut faptele. Asta, în timp ce există și alții interesați în asemenea operațiuni, dar pentru care bunăvoința îi costă luni și luni de așteptare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii