Vulcan / Din nou extraordinară cu electricele

Vulcan / Din nou extraordinară cu electricele

DISTRIBUIȚI

Ieri, membrii consiliului local vulcănean au fost chemați din nou, la o ședință extraordinară, pentru a aproba modificarea a patru hotărâri de consiliu local, aprobate în acest an, toate cu referire la „Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani”.

Nu-i prima dată
când hotărâri de consiliu deja aprobate sunt întoarse, pentru a se schimba câte ceva la ele. Însuși Gheorghe Ile anticipase că se va întâmpla așa ceva. De data aceasta, a precizat primarul, noile intervenții la aceste proiecte care se vor materializa cu fonduri europene apar, pentru că, „în urma ordonanței de guvern, s-au modificat cotele de salarii”. Blocaj total la unii consilieri locali. „Ce salarii?”. Noroc cu doamna Angela Stoica care a cerut lămuriri. Așa am aflat că este vorba despre salariile constructorilor. Cu alte cuvinte a crescut valoarea manoperei, iar chestiunea aceasta trebuia prinsă la ambele componente ale proiectului acesta cu autobuzele electrice.

La ordinea de zi
au mai fost alte două proiecte de hotărâre, adăugate cu puțin timp înainte de începerea extraordinarei. Primul s-a referit la predarea către Compania Națională de Investiții a terenului pe care se va construi un bazin de înot. Bazinul la care lucrările vor începe chiar în acest an, cum a spus Gheorghe Ile, va fi situat pe suprafața de teren cuprinsă între fostul Minimarket, actualmente magazin cu chinezăraie, și biserica de pe dealul din spatele primăriei. Al doilea proiect de hotărâre suplimentar a avut ca temă aprobarea documentației legate de modernizarea sistemului de iluminat public din municipiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii