Vulcan / Despre nesimţire și dezinteres

Vulcan / Despre nesimţire și dezinteres

DISTRIBUIȚI

Știu că unii vor fi dezamăgiți, dar astăzi am să mă refer doar la două constatări făcute ieri dimineață care nu au legătură cu administrația publică vulcăneană. Ceea ce a generat aspectele luate în discuție sunt lenea, delăsarea și lipsa unui elementar spirit de civilizație.

Ce s-ar putea
spune, bunăoară, despre persoana care a aruncat un sac plin cu gunoi la marginea trotuarului de pe partea stângă a străzii Traian? Mai exact, lângă scara care se face în sus între blocurile A4 și A5. Cum altcumva ar putea fi numit un asemenea gest, decât nesimțire? Și, din păcate, nu e un gest singular. Ceea ce miră este faptul că nu am auzit să fi fost amendat contravențional, ars bine la buzunar, careva care procedează în acest fel.

Vă amintiți,
desigur, că, zilele trecute, am scris despre balta cu apă neagră și urât mirositoare ieșită din gura de canal aflată lângă poarta din spate a fostului CAP, acum închiriat, în cea mai mare parte, de către un market cu nume binecunoscut. De astă vară tot stătea acolo, emana un miros îngrozitor și se mărea văzând cu ochii. Ciudat este că nimeni dintre salariații marketului, ca să nu zic de conducerea unității, nu s-a simțit deranjat. Personalul magazinului intră și iese de la serviciu pe poarta din spate, aprovizionarea cu marfă se face tot pe aici, dar nimic! A trebuit ca cineva să sesizeze Ziarul Văii Jiului, pentru ca situația să revină la normal, iar locul acela să arate așa cum se vede în fotografie. Cum s-ar putea numi un asemenea comportament? Simplu: nepăsare, dezinteres.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii