Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul...

Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul de vineri de la Club IMAX a fost bine primit de către iubitorii de muzică

DISTRIBUIȚI

Mai puţin cu doi invitaţi care, din motive întemeiate, nu au putut onora cu prezenţa lor serata muzicală de la Club IMAX Vulcan, evenimentul s-a bucurat de participarea tuturor celorlalte nume anunţate.

Nici chiar administratorul
clubului nu credea că music-ul party în aer liber de vineri seara, făcut cunoscut publicului cu doar două zile înainte, se va bucura de un astfel de succes. L-a convins, mai apoi, numărul mare al consumatorilor care, de la ora şapte în sus, s-au aşezat la mesele aranjate în grădina de vară a localului. A fost plăcut, ploaia nu s-a arătat deloc, aşa că totul a mers şnur. Au cântat metaliştii rock de la „Otherside”. Acestora le-a urmat trupa „Utopia”, cu o muzică mai liniştită. Folkul a fost reprezentat prin Nicu Poroabă, Cristi Râpa şi Nicky Kilin. La sfârşit a evoluat trupa rock „Strings”. Serata s-a încheiat cu un cântec interpretat de mai toţi cei care erau acolo.

Faptul că evenimentul a fost
bine primit de public l-a făcut pe administratorul Clubului IMAX Vulcan să promită o reeditare a lui cât mai curând. Cu o instalaţie de sunet performantă celei pe care s-a cântat vineri, fiindcă, trebuie să recunosc, ceea ce am pregătit noi, în materie de sonorizare, a stat mai mult sub semnul improvizaţiei.
Gheorghe OLTEANU

(FOTO) Vulcan. Deşi sonorizarea a stat, oarecum, sub semnul improvizaţiei, / Music party-ul de vineri de la Club IMAX a fost bine primit de către iubitorii de muzică

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii