Vulcan / Declaraţii care-l contrazic pe primar

Vulcan / Declaraţii care-l contrazic pe primar

DISTRIBUIȚI

În şedinţa ordinară de consiliu din iulie, un ales local vulcănean a sesizat faptul că liniştea nocturnă a locatarilor „D”-urilor aflate în capătul estic al arterei este deranjată de muzica şi chiuiturile care răzbat din localul aflat în apropierea blocurilor. 

„Cine este proprietar
(chiriaş – n.a.)?”, a vrut să ştie Florin Mârza. Totodată, consilierul local a vrut să afle dacă programul acestei unităţi este non-stop sau dacă are o oră la care localul se închide. Primarul Gheorghe Ile, căruia i se ceruseră lămuririle, a replicat, referindu-se la ora de închidere, că „până la 22:00”. În privinţa celeilalte probleme, el a spus că „nu este înregistrată nicio intervenţie în registrul Poliţiei Locale”. Foarte ciudat, deoarece, după cum a declarat, pentru ZVJ, doamna Elena Cazamir din „D” a sunat ea însăşi, în seara zilei de 6 iulie, la ora 23:30, la poliţia locală vulcăneană, ca să reclame  acest aspect.

La o jumătate de oră
după ce a telefonat, autoturismul Dacia MCV al Poliţiei Locale Vulcan a trecut pe lângă localul cu pricina, a ajuns la Staţia Petrom, a întors şi pace. Nici gând să oprească şi să se intereseze de problema sesizată. A doua zi, în 7 iulie, reclamanta s-a dus ea însăşi la sediul Poliţiei Locale şi a discutat cu comandantul structurii, după cum ne-a asigurat ea. I s-a spus că sesizarea ei telefonică figurează în registru, patrula de poliţie s-a deplasat la faţa locului, dar nu a găsit nimic contrar legii. În plus, localul are autorizaţie, iar poliţia locală nu are ce să facă. Afirmaţii care contrazic total zicerea primarului.

„Vom lua, totuşi,
măsurile care se impun în cazul în care poliţia (locală – n.a.) confirmă că (localul – n.a.) e deschis după ora 22:00”, l-a asigurat Gheorghe Ile pe consilierul local Florin Mârza. “Dacă se aude gălăgie după ora asta, luăm măsuri”, s-a mai vitejit primarul, după care n-a ezitat să le ia cumva apărarea celor care au închiriat acel spaţiul comercial. Cu ceva de genul poate că, după ora asta, personalul îşi face banii sau or mai fi rămânând clienţi care nu şi-au terminat consumaţia. Una peste alta, cum o fi cum nu, cazul doamnei Elena Cazamir nu este primul care să fi reclamat gălăgia care răzbate din interiorul acestui local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii