Vulcan / De la una la alta

Vulcan / De la una la alta

DISTRIBUIȚI

Nu o poţi numi ninsoare, într-adevăr, dar e bună, totuşi, şi pudra asta de zăpadă căzută în Vulcan. Să nu uităm, că e iarnă, totuşi, aşa că nici gerul din ultimele zile nu ar fi trebuit să ne mire.

Ce mi-a atras atenţia
ieri dimineaţă este faptul că lucrătorii de la salubrizarea stradală au acţionat, iar asta se vede. De aceea le-aş da nota maximă lor şi celor care-i coordonează. Încă nu a fost nevoie să iasă pe străzi autospecialele care înlătură zăpada, dar, mai mult ca sigur, zilele acelea sunt foarte aproape. Şi trotuarele, şi artele de circulaţie erau la negru, cum se spune, iar circulaţia pietonală şi traficul auto se desfăşurau cum trebuie. Pe când scriam asta mă gândeam la ceea ce auzisem la radio. Anume că, din cauza poleiului, Bucureştiul se transformase, luni, într-un adevărat patinoar. Aşadar, din nou felicitări celor cărora li se cuvin!

Vă rog
să nu-l luaţi ca pe un ghiveci dacă acum voi trece la alt subiect fără legătură cu cel dinainte. Nu e vulcănean care să nu fi văzut brăduţii plantaţi pe zona verde a Complexului Comercial „Coroeşti”. Zonă care, vara, arată super datorită florilor multicolore. Ei bine, în Ajun de Crăciun, unul dintre aceşti brăduţi a fost retezat. Din el a mai rămas numai un ciot. Cine-i făptaşul şi cine să-l prindă, ca să-i scoată ochii? Să fim serioşi! Acesta nu va fi găsit în vecii vecilor. Mai ales că – sunt mai mult ca sigur – nimeni nu a fost interesat, ca să i se dea de urmă.

Şi acum,
la sfârşit de tot, un răspuns la nedumerirea unui cititor de-al nostru. Cum de cei care au spart alimentara de pe colţul dinspre piaţă al clădirii complexului au furat numai ţigări şi băutură? Iar de mâncare nu s-au atins! Da, prietene, nu s-au atins deloc de haleală. Au balotat ţigări, în valoare cam de o sută cincizeci de milioane vechi, şi de băut. Au preferat numai şi numai „Alexandrion”, ca să fiu mai înţeles. Că doar era noaptea de Revelion 2018, nu-i aşa?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii